De tarieven van Loes Voedingscoach zijn: 

Om je optimaal te kunnen begeleiden naar jouw persoonlijke doel bied ik:

Traject I                                                   € 245,00 p.p.

Intakegesprek + 8 vervolgconsulten van 30 minuten gedurende een periode van circa 4 maanden.

Traject II, Samen sta je sterk*               € 180,00 p.p.

Intakegesprek + 8 vervolgconsulten van 30 minuten voor 2 personen gedurende een periode van 4 maanden.

* Wanneer je het traject samen met je partner, zus of een goede vriend(in) doormaakt is de kans op slagen groter. Je voelt je gesteund door elkaar, je kan samen lekker gaan bewegen en elkaar motiveren wanneer het even tegen zit. Afspraken dienen altijd gezamenlijk plaats te vinden.     

Heb je je doel nog niet bereikt na afronding van het traject? Geen probleem, we kunnen daarna losse vervolgconsulten inplannen.

Vervolgconsult (30 minuten)                        € 27,50 p.p.      

Ben je op zoek naar voedings- en beweegadvies, maar heb je geen behoefte aan persoonlijke begeleiding?

Eenmalig voedings- en beweegadvies          € 75,00 p.p.

Totaalbedrag van de trajecten dienen vooraf via overschrijving voldaan te worden. Vervolgconsult en eenmalig advies dienen na het plaatsvinden betaald te worden middels overschrijving.

Verhinderd? Zeg tenminste 24 uur van te voren onze afspraak af en de gereserveerde tijd wordt niet in rekening gebracht.

Vergoedt jouw verzekeraar ook (een gedeelte van) de begeleiding? Klik op deze link om dat te controleren: http://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html of controleer je polis. (vergoedingen vallen onder de aanvullende pakketten, er hoeft geen eigen risico betaald te worden) 

Bedrijven

Voor de begeleiding van werknemers of cliënten van bedrijven gelden andere tarieven, Loes Voedingscoach informeert u graag over de mogelijkheden.

Beroepsvereniging             

De beroepsnaam gewichtsconsulent of voedingscoach is niet beschermd. Dat betekent dat iedereen die wil zich zo mag noemen. Loes Voedingscoach is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Zo weet je zeker dat je geholpen wordt door een professional die een geaccrediteerde opleiding heeft voltooid, regelmatig bij- en nascholingen volgt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en beweging. En heb je een klacht dan volgt er een BGN-klachtenprocedure. Uiteraard wordt er discreet met je gegevens omgegaan, deze worden nooit zonder jou toestemming gedeeld met derden. De beroepsvereniging zet zich onder andere in voor vergoedingen door de verzekeraars.